Match på Benito Villamarin idag där jumbon Real Betis gästas av tredjeplacerade Real Madrid. Hemmalaget fortsätter gå riktigt tungt i ligan och jag tror knappast det blir något trendbrott här.

  • Match: Real Betis – Real Madrid
  • Spel: Bortalaget över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Real Betis ligger tokjumbo i la liga och har bara skramlat ihop 11 poäng hittills på 19 matcher, vilket är långt ifrån godkänt. Man fick ingen större effekt av tränarbytet och förra helgen åkte man på ännu en förlust då mediokra Osasuna (1-2) stod för motståndet. Nu ska det sägas att man skapar riktigt många chanser framåt, men man har otroligt svårt att sätta dit bollarna. Dessutom så är försvarsspelet under all kritik just nu, och i sin ständiga jakt på att få dit bollarna så blottar man sig rejält bakåt. Det märktes flertalet gånger mot Osasuna och spelar man på samma vis idag så ligger man väldigt risigt till. Betis chans i den här matchen är att lägga sig på handbollsförsvar och på något vis försöka kontra bort marängerna. Men det tror jag inte kommer hända på hemmagräs och dessutom är Betis för dåligt organiserade för att spela på det här viset.

I hemmalaget stryker vi idag Nono, Cedrick, Chuli och Nacho.

realmadrid

Real Madrid tog en viktig seger i förra omgången då man slog tillbaka Espanyol på bortagräs med 1-0. I och med den vinsten så plockade man in på Atlético samt Barcelona och är nu bara tre poäng bakom de två tätlagen. Trots att man ”bara” vann med uddamålet mot Espanyol så tycker jag att man hade full kontroll på den matchen. Man skapade otroligt många chanser framåt och hade det bara funnits lite skärpa i avsluten så hade man gjort minst tre mål där. Jag förväntar mig att bortalaget får en hel del yta att jobba på idag och det lär herrar Ronaldo och Bale trivas fint med mot ett darrigt försvar. Det finns ingen anledning för Ancelotti att spara på krutet och ställer han upp med en slagkraftig elva så ska det finnas goda chanser till tre bortamål.

Real Madrid saknar endast skadade Khedira, i övrigt ser det bra ut.


Betis måste ge detta en chans och jag tror som sagt inte att man kommer backa hem, det har man inte laget till. Man lär åtminstone bjuda en besviken publik på lite anfallsfotboll och då tror jag man blir rejält straffade. Unibeterbjuder 1,80 för det här spelet och det får sig en medelinsats!

Testar även Real Madrid över 3,5 mål till 3,05 @ unibet- 1/10 units

/e@sy