Serieledarna från huvudstaden beger sig imorgon till Sevilla för en tuff bortamatch mot Real Betis. Huvudattraktionen denna match stavas Iturralde Gonzalez, som varken är spelare för Betis eller Madrid. Det är givetvis domaren jag syftar på och här har jag några riktigt fina spel baserade på denna herres oförmåga att hänga med i spelet.

  • Match: Real Betis – Real Madrid
  • Spel: över 6,5 varningar
  • Odds: 1.85 @ betsafe
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 22:00

Serieledarna kommer på besök och då vill man alltid visa sig lite tuff i sin egna borg, jag tror inte det blir någon skillnad ikväll för Betis. Man kommer smälla på friskt för att visa för fullsatta läktare att man inte viker sig en tum när storstjärnor som Ronaldo, Benzema, Özil m.fl kommer dundrandes. Givetvis kommer även hemmapubliken hetsa igång detta och hälla på ännu mer bensin på brasan. Och mitt i detta eldinferno så står det en liten lustig man vid namn Iturralde Gonzalez, som alltså ska skipa rättvisa mellan dessa lag, något som jag tror kommer sluta i kaos.

Iturralde med sin bäste vän - det gula kortet

Iturralde Gonzalez är överlägset den sämsta domaren i primera division just nu, och då ska man veta att den spanska domarkåren håller riktigt dålig klass överlag. Kikar vi på lite statistik på slutet så ser vi att hans senaste match mellan Granada – Valencia resulterade i hela 13 (!) gula kort, gången innan det slängde han upp 9 ostskivor i mötet mellan Levante – Vallecano. Det här är verkligen en kille som kan trolla fram kort från knäna och är heller inte främmande för att slänga upp ett rött kort om han känner för det. Det kommer bli en tuff match detta då Betis har några spelare som är kända för att inte lägga några fingrar emellan, så räkna med kort!

———————————————————————————–

Har även en del andra spel som jag måste testa när Iturralde är i farten: