Kvällens sena match i Spanien utspelar sig på Benito Villamarin där det är två lag som jagar en europaplats. Real Betis möter Getafe och jag tror vi kan få se en riktigt bra match här med många chanser.

  • Match: Betis – Getafe
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2,04 @ betsafe
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Real Betis har sett väldigt bra ut offensivt på senaste tiden tycker jag, detta trots att man blev nollade senast mot Valencia i 3-0 förlusten. Men den stora orsaken till nollan där var att man fick spela med en man mindre redan efter 15 minuter då Amaya blev utvisad. Men trots en man mindre så skapade man en del riktigt heta målchanser där Ruben Castro (bilden) bland annat brände ett friläge. Nu är man revanschsugna och med alla offensiva pjäser skadefria i laget så kommer det gå undan här tror jag. Man har en otrolig speed i anfallet och det tror jag lite tröga backar hos Getafe kommer få problem med. Innan förlusten mot Valencia så gjorde man tre mål på både Malaga och Sociedad, två lag som är väldigt bra defensivt men inte orkade stå emot.

Endast Perquis ser ut att missa matchen ikväll, vilket inte är något avbräck alls.

Getafe är inne i en riktigt bra form och har klättrat rejält i tabellen den senaste tiden. På de tio senaste matcherna så har laget faktiskt bara två förluster, detta i bortamatcherna Real Madrid och Barcelona. Formen har tagit laget upp på en 8:e plats och man är endast en pinne bakom kvällens motståndare, vid vins kliver man alltså om och är med i kampen om en europaplats på allvar. Laget har inte direkt spelat några målglada matcher på slutet och faktum är att målvakt Moya hållit nollan i tre raka matcher. Men Getafe har inte stött på något blodigare motstånd i dessa matcher och dessutom är Moya skadad ikväll vilket är ett tungt slag mot defensiven. Offensivt tycker jag dock man håller bra klass och det är väldigt sällan man gått mållösa den här säsongen.

Saknas i bortalaget förutom Moya gör Miguel Torres, Valera och Mané. Endast defensiva spelare alltså.


Detta kan nog bli en höjdarmatch där det är otroligt viktiga tre poäng på spel. Med de defensiva avbräcken som Getafe har så tror jag inte man kommer stå pall för Betis offensiv, men samtidigt är man inte alls ofarliga framåt. Testar en större peng på överspelet här till 2,04 @ betsafe.

Testar även 1/10 units på Betis över 2,5 mål till 4,00 @ bet365.

Man har en otroligt vass offensiv och det är inte alls omöjligt att man löser huvudspelet på egen hand här.

/e@sy