Kvällens sena match i Spanien hämtar vi från Benito Villamarin där Real Betis gästas av Celta Vigo. Jag tycker vi får ett väldigt bra odds på ett målskyttespel här och måste helt enkelt testa en slant.

  • Match: Real Betis – Celta Vigo
  • Spel: Cedric målskytt
  • Odds: 4,75 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 23:00

Cedric Mabwati inledde sin karriär i Spanien redan som 16-åring då han började spelade för Atlético Madrid B. Men han lånades senare ut till Numancia som även köpte honom.  Jag såg han ett par matcher förra säsongen i segundan men tyckte inte då att han var någon som stack ut särskilt mycket. Men nu är han alltså i Real Betis som köpte honom för en billig peng och jag tror inte man ångrar den affären just nu.

betiscedric

Han har varit riktigt bra på försäsongen och i den första ligamatchen mot Real Madrid visade han att han helt klart är värd en startplats i Betis. Med sin snabbhet var han ett ständigt orosmoment för  försvaret i Real Madrid och hade han bara haft lite bättre teknik hade han nog nätat i den matchen.

Nu ställs alltså Betis mot ett betydligt svagare motstånd och jag förväntar mig att man kommer styra stora delar av den här matchen och skapa minst lika många chanser som mot marängerna. Celta Vigo har inte några raketkillar i backlinjen och jag hoppas att Cedric kan glida igenom någon gång och få sätta den i nätet.

Bet365 ligger högt på det här spelet då andra bolag ligger kring 3,50. Testar även 0,5/10 units på Cedric som tvåmålsskytt till skyhöga 34,00 hos bet365.

/e@sy