Viktig match på Benito Villamarin idag då nedflyttningshotade Celta Vigo gästar Real Betis. Det är inget annat än tre poäng som gäller för bortalaget och det öppnar upp för mitt spel i matchen. Blir en ganska hög insats här!

  • Match: Real Betis – Celta Vigo
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Real Betis ligger precis utanför europaplatserna just nu på en 7:e plats där man har fyra poäng upp till ett formsvagt Malaga. Med endast fyra omgångar kvar gäller det alltså att man börjar plocka trepoängare nu om man vill ta sig ut i europa och jag tycker helt klart man ska fixa tre pinnar idag. Formen är väl kanske inte helt hundra då man inte vunnit på de fyra senaste matcherna, men motståndet har varit riktigt hårt då man stött på både Barcelona och Real Madrid där man gjort två bra matcher. Normalt sett så trivs man inte jättebra med att föra matcherna på hemmagräs men idag möter man ett Celta Vigo som måste chansa lite framåt, något som öppnar upp för hemmalagets vassa kontringar.

Enda avbräcket framåt i planen är Jorge Molina som är skadad men jag tycker inte det är så farligt då formstarka Pabon förmodlingen går in och ersätter. I övrigt så saknar man Perquis, Casto och Cañas.

Celta Vigo hade match så sent som i onsdags då man spelade mot Atlético Madrid hemma på Balaidos, en match som laget från Vigo förlorade med 1-3. Man har nu bara tre matcher kvar den här säsongen och det kommer nog krävas två vinster om man ens ska ha en gnutta chans på ett nytt kontrakt. Det innebär att man kommer få lov att chansa lite i de kvarvarande matcherna och det är inget som kommer gynna Celta Vigo mot ett lag som Betis. Dessutom är Celta Vigo ligans sämsta bortalag i år med endast sju inspelade poäng.

Bortalaget får idag klara sig utan Álex López, Sergio, Park, Bermejo och långtidsskadade Hugo Mallo. Framförallt López och Bermejo får ses som två ganska tunga avbräck.


Jag tycker inte det ska vara något snack här då Betis är det klart bättre laget och har precis som Celta Vigo massor kvar att spela för. Just det att Celta Vigo måste gå för vinsten tycker jag gynnar det här spelet enormt mycket. Två mål tycker jag Betis ska ordna!

Blir även en del sidospel i matchen:

Betis över 2,5 mål – 3,35 @ betsson – 2/10 units

Ruben Castro målskytt – 2,05 @ unibet – 2/10 units

Ruben Castro över 1,5 mål – 6,50 @ betsson – 0,5/10 units

/e@sy