En uppskjuten match ska ikväll spelas i la liga, och det är den mellan Real Betis och Atlético Madrid. Två lag med offensivt skickliga spelare och det blir ett målspel i den här matchen!

  • Match: Betis – Atlético
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1,85 @ expekt
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Real Betis har bra form då man kommer ifrån två raka 1-0 segrar i bagaget inför den här matchen. Men motståndet i dessa matcher har inte varit av Atléticos kaliber direkt så att man ska hålla nollan idag tror jag inte en sekund på. Segrarna har kommit mot Valladolid och Espanyol som förmodligen kommer tillhöra nedre regionen av tabellen. Men man har alltså tre segrar på fyra matcher och ligger på en sjätteplats precis bakom kvällens motståndare. Rent offensivt så gillar jag Betis väldigt mycket, man har kvicka spelare som ställer om på en femöring och skapar problem mot vilket lag som helst. Det är också då Betis är som bäst när man låter andra laget ha bollinnehav och ligger på kontring, något som jag tror kommer ske idag då Atlético håller bollen fint inom laget. I hemmalaget stryker vi Paulao, i övrigt inga avbräck.

Trolig startelva Betis:

Casto, Nacho, Dorado, Perquis, Nelson, Perez, Benat, Carlos, Agra, Molina och Castro.

Nya mål för Falcao idag?

Atlético Madrid radar upp segrarna och öser in mål nu på slutet, men det fina försvarsspelet har man inte satt på slutet och har nu släppt in fyra mål på de två senaste matcherna. Kanske är det lite trötthet som kickat in på försvarsspelarna för där har man inte luftat särskilt mycket hittills på säsongen. Man har faktiskt varit nära att strula till det i både de senaste två matcherna i klara ledningar. 4-0 mot Rayo blev 4-3 till slut och 2-0 mot Valladolid blev 2-1 nu senast. Viktigt för överspelet är att nu Falcao är redo att spela, han blev nämligen utbytt i paus senast mot Valladolid pga en mindre skada. Inga avbräck annars i bortalaget och man ställer upp med starkast möjliga lag.

Trolig startelva för Atlético:

Courtois, Luis, Miranda, Godin, Juanfran, Koke, Suarez, Gabi, Turan, Costa och Falcao.


Förväntad matchbild är alltså att Atlético tar hand om spelet och att Betis ligger på kontring och då kan den här matchen svänga rejält. Jag tror som sagt på en målrik match och skulle inte bli förvånad om Betis kniper alla tre poäng ikväll.

/e@sy