Vi tar oss till Estadio Benito Villamarin ikväll och mötet mellan Real Betis – Atlético de Madrid. De grön/vita har inte speciellt mycket att spela för, plus att man saknar ett par spelare pga avstängning. Läs mer!

  • Match: Betis – Atlético
  • Spel: Atlético
  • Odds: 2.20 @ expekt
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:45

Real Betis ligger på en 14:e plats i ligan och har betryggande 8 poäng ner till fel sida strecket, och med fyra omgångar kvar kan jag garantera att Betis spelar i Primera Division även nästa säsong. Senast åkte man på en riktig käftsmäll när man fick stryk med hela 4-0 på Mestalla mot Valencia. Förlusten blev ännu dyrare då man dessutom drog på sig två röda kort i den matchen, vilket innebär att man har två stycken avstängningar här. Det är mittback Dorado och anfallaren Molina som inte kommer till start här.

Förutom dessa två avbräck får man även klara sig utan Juanma, Mario och Ustaritz. Även ett litet frågetecken för högerback Isidoro.

Adrian/Falcao - ett mycket giftigt anfallspar.

Atlético var ut i Europa League tidigare i veckan och säkrade där en finalplats efter en 1-0 vinst i returen mot Valencia, totalt 5-2 blev det där. I ligan ligger man i nuläget precis utanför en europaplats, vilket gör att man har lite mer att spela för än sitt motstånd idag. Bortaspelet har även det sett bättre ut på slutet och man har nu två raka bortasegrar på kontot, vilket absolut inte brukar vara fallet hos Atlético som haft en svag säsong på resande fot.

Skadeläget ser riktigt bra ut hos Atlético då det bara är långtidsskadade Silvio och Lopez som missar den här matchen, i övrigt en frisk trupp.


Ett Betis som saknar lite folk och inte direkt har någonting att spela för kommer få det tufft här tror jag. Atlético är bra igång nu och spelar en riktigt fin fotboll med sylvassa toppar i Falcao och Adrian. Här ger jag bortalaget goda chanser till att knipa alla tre poäng!

Kör även två kortspel i matchen:

Iriney får ett kort (gult eller rött) – 2.75 @ expekt – 1.5/10 units

Mario Suarez får ett kort (gult eller rött) – 2.70 @ expekt – 1/10 units

Två defensiva mittar som dragit på sig en hel del kort i år.

/e@sy