Bottenmöte i Premier League mellan Reading som ligger tredje sist och Wigan som ligger näst sist i tabellen. Detta är givetvis en oerhört viktig match för lagen som båda vill vinna för att kliva över nedflyttningsstrecket. Jag har hittat ett solklart spel här!

 
Reading – Wigan

Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.75 @ Betway
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Reading har riktigt fin form för dagen då man vunnit 4 av lagets 6 senaste matcher i Premier League. De andra två matcherna slutade med förlust borta mot Stoke med 2-1 och i hemmamatchen mot Chelsea blev det 2-2 efter en mäktig upphämtning av Reading i slutet av matchen. Laget spelar med ett helt annat självförtroende nu och tidigare i veckan mötte man Man United på Old Trafford i FA-cupen och man hotade dem rejält men förlorade till slut med 2-1. Men mitt spel här är att båda lagen gör mål i matchen och så har det slutat i Readings 6 senaste matcher i Premier League och i 2 av lagets 3 senaste matcher i FA-cupen!

Reading visar riktigt fin målform samtidigt som man har stora bekymmer i defensiven och 18-15 i målskillnad på lagets 9 senaste matcher med FA-cupen inkluderad talar sitt tydliga språk! Det blir ofta målrika matcher med Reading nu för tiden som bjuder på underhållande fotboll och nu möter man ett Wigan som är likasinnade! Det är främst på hemmaplan som Reading tar sina poäng och man har resultatraden 4-6-3 och 22-24 i målskillnad vilket talar för mitt spel här då det ofta blir mycket mål när Reading spelar på sin hemmaplan…

Wigan som kommer på besök har varit inblandade i 5 raka Premier League matcher nu där båda lagen gjort mål i matchen. På dessa 5 matcherna har laget 8-12 i målskillnad så som ni förstår så blir det ofta målrika matcher när laget spelar! Man har spelat underhållande fotboll den senaste tiden där man verkligen bjudit till i matcherna men tyvärr har man haft mycket otur och det beror väl mest på att lagets defensiv släppt in en hel del enkla mål… Värt att nämna är att laget körde över Huddersfield förra helgen i FA-cupen med 4-1 på deras hemmaplan!


Readings bäste anfallare Adam Le Fondre har gjort 10 mål
denna säsongen och 
löser minst ett mål för Reading idag!

Reading har frågetecken för mittfältaren Mikele Leigertwood här och yttern Jimmy Kebe ser ut att kunna komma till start efter sin skada. Man saknar fortsatt sina långtidsskade spelare Jason Roberts och Alex McCarthy.
Wigan får tillbaka mittbacken Antolin Alcaraz från sin långtidsskada här (Hur är hans matchform egentligen?) plus att det mesta talar för att duon Ryo Miyaichi och Emmerson Boyce också kommer spel här.

När lagen möttes på Wigans hemmaplan tidigare i år slutade matchen 3-2 till Wigan och nu är Reading ute efter revansch. Värt att nämna är att båda lagen har gjort mål i de 3 senaste mötena med varandra på Readings hemmaplan och det talar för mitt spel här!