Intressant match på förhand, Reading har gått fram som en ångvält samtidigt som Leicester gjort en ok säsong. Spelet känns givet och tas med på kupongen. Häng med.

Reading – Leicester
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.11 Pinnacle
Spelstopp: 2011-04-16 16:00

Reading har en riktigt fin form just nu med fem raka vinster, senast vann man borta mot Scunthorpe med 2-0 och man fortsätter att ånga på. Man har fortfarande en liten chans till direktuppflyttning något som dock kommer att bli svårt, man har dock ett bra läge för en kvalplats. I tabellen ligger man på en femte plats. Hemma denna säsong har man fina 10-7-3.

Leicester har gjort det bra denna säsong och man är med och slåss om en kvalplats, 2-2-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en nionde plats. Man har ett bra lag, något som kan komma att fälla laget är dock deras usla bortaspel, 6-3-11 denna säsong är ingen vacker läsning.

Reading förlorar sällan hemma, man har formen och styrkan att kunna ta sig an vilket lag som helst just nu. Man vet vad tre nya poäng idag innebär och formen talar ju sitt tydliga språk. Leicester har gått bra denna säsong och laget är inte direkt dåliga, dock har man det väldigt svårt på resande fot och jag tror att det fäller avgörandet idag. Ettan åker med på kupongen.

Lycka till.