Två förväntade topplag drabbar samman och jag har läget klart för mig. Klar fördel för ett av lagen här.

  • Match: Reading – Leicester
  • Tips: Reading (1×2)
  • Odds: 2,15 @ Bwin
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16.00 10/3

Analys:

Reading har fått upp ångan rejält på slutet och är ligans klart formstarkaste lag för tillfället. Laget kan stoltsera med hela 7 raka vinster och det är förstås mycket imponerande. 10-1 har man i målskillnad på dessa matcher och det som imponerat mest på mig är lagets starka försvarsspel. Endast ett insläppt mål visar på att laget vill vara med och utmana topplagen ordentligt. Jag skulle inte bli förvånad om man slutar på en uppflyttningsplats när säsongen summeras. Truppen ser klart stark och man har en bra mix av gamla rutinerade spelare och unga talanger. På hemmaplan är laget stor favorit med tanke på lagets fina form

Leicester har gått lite upp och ner under säsongen och det har varit svårt att få någon större koll på vad laget kan prestera i sina bästa stunder. Klart är i alla fall att man har en slagkraftig trupp och man borde kunna ligga högre upp i tabellen än den 11:e plats man innehar i dagsläget. Formen på bortaplan är 2-0-3 och man har varit inblandade i flera målrika tillställningar. Nu har man en tuff bortamatch att spela och jag skulle inte bli särskilt förvånad om man fick resa hem med en förlust här.

Kommer Reading att få anledning att fira igen?

 

Oddset på Reading är onekligen aningen för högt för att inte testas men jag väljer ändå att hålla nere insatsen något. The Championship är alltid The Championship.

Lycka till!

//Josef