Reading kommer ruskigt revanschsugna till den här matchen och man ställs mot ett Huddersfield som inte har något att spela för längre. Hemmaseger?

Reading – Huddersfield 
Spel: 1
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00

Reading åkte på stryk hemma mot Barnsley med 1-3 senast vilket var slutet för lagets förlustfriasvit på 5 matcher. Lagets tränare var rasande efter matchen så vi kan räkna med ett ruskigt revanschsuget lag här som springer ut inför en segertörstande hemmapublik. Faktum är att laget inte vunnit på 5 raka hemmamatcher nu vilket bör innebära att det är dags för en hemmaseger här! Man har positiva nyheter inför den här matchen då både Sean Morrison och Danny Williams är tillbaka i truppen igen. Man har Danny Guthrie avstängd här vilket bör innebära att Danny Williams går in på hans position. Det finns hög kapacitet i laget och man ligger fortfarande på en playoffplats till Premier League vilken man knappast vill tappa. En seger här är nästan ett måste för laget om man inte skall tappa sin playoffplats inom en snar framtid. Sylvassa anfallarna Adam Le Fondre och Pavel Pogrebnyak löser seger åt Reading här!

Pavel Pogrebnyak and Adam Le Fondre
Adam Le Fondre och Pavel Pogrebnyak visar vägen för Reading!

Huddersfield ligger på 16:e plats i tabellen och har 13 poäng ned till nedflyttningsplatserna och 14 poäng upp till playoffplatserna vilket innebär att man knappt har något att spela för längre. Man spelar i stort sett bara av matcherna och formraden 0-2-3 talar sitt tydliga språk. Man är inte motiverade längre och nu ställs man mot ett hemmalaget som är ruskigt motiverade och som måste gå för seger. Jag tror Huddersfield får det tufft här. Man har gjort tre svaga insatser på bortaplan nu då man åkt på stryk mot Blackpool (1-0), Charlton (2-0) och Doncaster (2-0). Nu är det tuffare emot och man får återigen klara sig utan försvararen Joel Lynch som är skadad.

Kort summering:
Reading kommer sätta full fart framåt för seger och man kommer vara ruskigt motiverade här! Man möter Huddersfield i helt rätt läge då de inte har något att spela för längre. Readings motivation kontra Huddersfield bör innebära seger för hemmalaget!