La Liga bjuder på en match denna Måndag och den utspelar sig på Estadio de Vallecas i sydöstra Madrid. Rayo Vallecano gästas av Zaragoza och här har jag hittat ett intressant målskyttespel på en anfallare som gjort succé hittills.

  • Match: Rayo – Zaragoza
  • Spel: Leo Baptistao målskytt
  • Odds: 2,95 @ betsafe
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Leonardo Carrilho Baptistão flyttade till Madrid redan som 16 åring och började spela för Rayo Vallecanos ungdomslag. Förra säsongen blev han uppflyttad till Rayo Vallecano B och nu en säsong senare är han alltså så gott som ordinarie i förstalaget. Endast 20 år gammal och fortsätter han utvecklas på det här sättet så blir han inte långvarig i Rayo kan jag lova, han ser inte mycket ut för världen med sina 181cm och 70kg men den här killen kan spela fotboll. Kikar vi på vad han presterat denna säsong så hittar vi 6 mål och 4 assist på 12 matcher, siffror som är väldigt bra i ett mittenlag som Rayo.

Han har haft det tufft med målskyttet på bortagräs ett tag nu men på hemmaplan har han gjort mål i de två senaste matcherna mot Mallorca (2-0) och Celta Vigo (3-2). Mot Zaragoza ikväll ställs han inte mot något demonförsvar direkt och jag tycker det finns goda chanser för att han ska göra mål för tredje hemmamatchen i rad. Han är bra på skallen, bra distansskott och även riktigt bra en mot en, så den här brassen kommer vara en ett stort hot mot Zaragoza.

Betsafe erbjuder 2,95 på det här spelet och det är klart högre än övriga bolag jag kikat på, helt klart värt en slant!

Testar även två andra spel i matchen:

Baptistao över 1,5 mål – 12,00 hos Betsafe - 1/10 units

Rayo över 1,5 mål – 2,03 hos Betsafe – 4/10 units

/e@sy