Madridderby idag när lillebror Rayo Vallecano tar emot storebror Real Madrid hemma på Estadio de Vallecas. Hemmalaget Vallecano har en riktig formtopp och har tre raka vinster med sig inför denna drabbning, man har dessutom öst in mål på slutet. Jag har hittat ett spel som känns otroligt bra här!

 

  • Match: Vallecano – Real Madrid
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.80 @ betsafe
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00

Rayo Vallecano har en riktigt formtopp just nu och kommer som sagt från tre raka vinster inför detta. Nu är det dock inga höjdarlag man avfärdat på slutet då Zaragoza, Getafe och Levante stått för motståndet. Men hur som helst så är det starkt och man har verkligen öst på framåt i dessa matcher. Senast spelade man en helt galen match mot Levante som man vann med 3-5 (!) till slut. Man går sällan mållösa från sitt hemmagräs och jag tycker det finns goda chanser till att man spräcker Real Madrids nolla här. Man lär vara taggade till tusen när storebror kommer på besök!

Till dagens match saknar man Michel samt målvakt Dani Gimenez, i övrigt en hel och fräsch trupp.

Real Madrid har varit ut i CL i veckan där man åkte till kylslagna Ryssland för spel mot CSKA Moskva, 1-1 slutade den matchen efter ett sent kvitteringsmål från självaste Wernbloom. Real Madrid har som alla vet en snuskig offensiv och gör mål nästintill varje match, men defensiven glöms bort då och då tack vare detta. Det är faktiskt inte särskilt ofta som man håller nollan och man bjuder väldigt ofta motståndet på bra chanser.

I Real Madrid stryker vi Benzema, Di Maria, Lass, Altintop och Sahin. Men som bekant finns det fullgoda ersättare för dessa herrar.

—————————————————————————

Vallecano har öst in mål sina fyra senaste matcher och jag tror helt klart att man kan göra ett här också, för Real Madrids defensiv är inte alls särskilt imponerande. Kikar vi på lagens fyra senaste möten mot varandra så har dessutom Vallecano aldrig gått mållösa mot Real. 1.80 sticker ut som betsafe erbjuder, lite över medelinsats spelas.

/e@sy