Fredagsmatchen i la liga hämtar vi denna gång från Estadio de Vallecas där Rayo Vallecano tar emot Osasuna. Två lag som kämpar i närheten av två olika streck och jag tror mot alla odds att detta kan bli en målglad historia.

  • Match: Rayo – Osasuna
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2,07 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Rayo Vallecano ligger på en 8:e plats just nu och har fem poäng upp till en 6:e plats vilket innebär spel i europa nästa säsong. Det är det enda det här laget har kvar att spela för så självklart går man in med mycket motivation i kvällens match. Senast blev det bara 1-1 borta mot Mallorca och det är inget man är nöjda med då man hade tre ramträffar i matchen och var det bättre laget. Offensiven är det här laget otroligt skickligt och man skapar alltid en hel del farligheter i sina matcher, men samtidigt så släpper man till otroligt mycket bakåt, något som inte kommer förändras till dagens match. Nu saknar man förvisso anfallare Leo Baptistao ikväll men han har heller inte haft någon större lycka i målgörandet på slutet och Delibasic som är den troliga ersättaren är en bättre avslutare.

Förutom Leo Baptistao har man inga större avbräck i truppen.

Osasuna ligger på en 15:e plats just nu och har bara fyra poäng till godo på Mallorca under strecket. Man har haft förbaskat svårt att göra mål under säsongen och man har nu tre raka matcher utan ett enda mål framåt. Det brukar inte bli några målkalas när det här laget är i farten men jag tycker ändå man skapat en hel del framåt på slutet och man har ett par kontringsspelare i laget som kan passa bra mot ett dåligt hemmaförsvar här. Osasuna kännetecknas av sin goda defensiv men idag har man ett gäng defensiva spelare borta och jag tror därför inte att man lyckas tråka sönder den här matchen i 90+tillägg, utan man måste helt enkelt spela fotboll.

Sisi och Annan är borta sedan tidigare, saknas gör även Oier (avstängd), Bertran (skadad) och Ruben (skadad), där alla tre är defensiva spelare. Vidare så saknar man Armenteros på den offensiva mitten.


Många tror att hemmalaget kommer köra över Osasuna här men jag är inte alls lika säker. Osasuna har ett gäng dugliga herrar framåt och får man bara lite utdelning på sina chanser så kan man åka hem till Pamplona med poäng. Matchbilden jag förväntar mig är ett Rayo som trycker på och ett Osasuna som kontrar, en matchbild som jag tror vi kan få se en del mål på. Bet365 erbjuder 2,07 för över 2,5 mål i matchen och det får sig en insats modell mindre.

Testar även 1/10 unitsPiti som målskytt då han varit otroligt het på slutet, finns till 3,05 @ unibet.

/e@sy