Rayo Vallecano sitter inte helt säkert med fyra omgångar kvar av primera division, men samtidigt ska det mycket till för att man ska ramla ur. Ikväll kommer Barcelona på besök, och det är ett bortalag som absolut inte har ett smack att spela för då man redan är klara ligatvåor. Här har betsafe ett kanonodds på ett spel som jag tror hårt på, måste ryggas!

  • Match: Vallecano – Barcelona
  • Spel: Hemmalaget gör mål
  • Odds: 1.80 @ betsafe
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Rayo Vallecano har alltså sex poäng till godo på Gijon, och det finns därför en liten chans att man åker ur. Kanske är det bara positivt då motivationen borde vara lite högre än hos bortalaget här. Skräller man och tar en trepoängare här så har man säkrat ett nytt kontrakt till nästa säsong, något som jag absolut inte ser som en omöjlighet. All offensiv kraft finns tillgänglig hos hemmalaget och vi ska ha extra koll på Michu (15 mål) och Diego Costa (8mål).

Saknas gör både Labaka och Casado, som till vardags håller till i backlinjen, inget som påverkar spelet nämnvärt med andra ord.

Kan Diego Costa hitta rätt bakom Valdes?

Barcelona har nog ingen större motivation till att spela den här matchen för tillfället. Ligan avgjordes när man fick stryk i el clásico och det står nu klart att man kommer hamna på en andraplats i årets liga. Givetvis kommer detta märkas av på planen och det kommer nog inte finnas samma skärpa hos bortalaget här. Dessutom så saknar man två viktiga spelare i Xavi och Pique, där framför allt den förstnämnde kommer saknas oerhört mycket. Jag kan även tänka mig att man ger en sån som Afellay lite speltid idag då det inte gäller liv och död.

Förutom Pique och Xavi så saknas sedan tidigare Abidal, Villa och Fontás.


Det här är ett odds som betsafe garanterat kommer sänka innan matchstart, så det gäller att vara med här. Ett bolag som expekt ger 1.52 för samma spel, så det är inget snack om att detta är ett kalasodds. Betsafe har 1.70 för att båda lagen gör mål, så någon oddssättare där måste fått i sig nån snaps för mycket.

Testar även ett målskyttespel på Diego Costa med 1/10 units, 4.30 hos unibet.

/e@sy