Här har vi en intressant match från den Spanska andra divisionen. Jag tror starkt på ett av lagen och det mesta talar för en komfortabel seger. Häng på!

Rayo Vallecano – Albacete
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.40 @ Betsafe
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

Rayo leder serien två poäng före andra placerade Betis. Det är 6 poäng mellan 1an Rayo och 4an Celta Vigo så det är stenhårt i toppen och man har knappast råd att tappa poäng i en match som denna. Rayo är uppe i 6 raka utan förlust nu och trots att man inte imponerat i matcherna så har man fått med sig poäng. Det är 10 omgångar kvar av serien och det är dags för laget att vakna till på allvar nu. På hemmaplan trivs man mycket bra och resultatraden 11-3-1 är imponerande! Målskillnaden skrivs till 31-11 och det talar för mitt spel här så Rayo ofta vinner med 2 mål eller fler i sina matcher. Formen är på topp även på hemmaplan och det ska bli mycket till för att man ska tappa poäng här.

Albacete vann visserligen senast men det var mot bottenkollegan Salamanca och det var dessutom på hemmaplan. Alabacete ligger för närvarande på nedflyttningsplats men man har bara 3 poäng upp till säker mark. Om man bortser segern senast så var man i en riktig formsvacka med hela 12 raka matcher utan seger. På dessa 12 matcher har man dessutom 10 förluster så man är verkligen nere för räkning. Nu möter man serieledarna och då ska man inte ha mycket att säga till om. På bortaplan är man totalt värdelösa och man är uppe i 6 raka förluster och har på dessa 6 matcher målskillnaden 1-13. Man förlorade med andra ord samtliga dessa 6 matcher med 2 mål eller fler och det talar verkligen för mitt spel här! Noterbart är att man bara mött ett enda topplag under dessa 6 matcher…  Man har resultatraden 2-3-11 på bortaplan och målskillnaden skrivs till usla 7-23…

Vallecano vann det här mötet förra säsongen med klara 3-0 och det mesta talar för att man går en ny ”lätt” match tillmötes.