Stockholm Opens kvartsfinaler har startat och jag tror jag har hittat ett bra spel, titta in!

Tips: Raonic -2.5 games

Odds: 1.952 @ Pinnacle

Units: 6/10

Spelstopp: 15.30

Stockholm Open är inne i kvartsfinalerna och det här måste vara den jämnaste turneringen på många många år. Många som kan vinna denna turnering och Raonic är en av dom. Raonic med baltiska gener kom till Kanada som 3 åring och har spelat tennis sen han var 6 år och det märks. Han är en ung och en stor spelare, 2 meter lång och är en riktig slugger. Han servar riktigt bra och det är i princip omöjligt att bryta honom sedan har han förbättrat själva grundspelet och blivit en riktigt bra spelare! Han har tagit sig igenom en mycket tuffare match än denna, han vann över Bagdhatis i första omgången i en riktigt bra match.

Dimitrov då, ja han är som en berg-och dalbana, han kan spela sjukt bra i ett set sedan kan han bara gräva ner sig och torska resten. Han har Federer som idol och försöker spela likadant som honom och det kommer han att göra någon dag, men inte än. Han är 20 år och har mycket kvar att lära sig. När Dimitrov spelar bra så kommer Raonic bara att serva sig igenom hans game, medans då Dimitrov kommer få enorma problem i sin egen serve då hans andra serve är mycket svagare än sin första serve och med hans nerver kan det komma lite dubbelfel.

Det som talar för att det här spelet kommer gå in är att Dimitrov har BARA vunnit en match mot en top 30 spelare och det var igår mot Chela som är urusel på HC, säger ingenting. Raonic kommer knappast bli bruten i matchen och han kommer säkerligen få chanser att breaka Dimitrov, gäller bara att ta chanserna.

Matchen visas på SVT.

/Lidde