Första omgången i Davis Cup är på väg mot sitt slut. Vi åker till Kanada och hittar en match mellan två stycken serve kanoner. Raonic har nog utvecklats till en av världens bästa servare och det är han nog inomhus. Tsonga är också en riktigt bra  servare och detta kommer bli en jämn match, jag har hittat ett specialspel i den här matchen!

  • Speltips – Raonic v Tsonga över 41.5 games.
  • Liga – Davis Cup
  • Odds – 1.90 @ Unibet
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 22.00

Raonic måste vinna den här matchen för att ge Kanada en chans att gå vidare då dom ligger under med 2-1 i matcher.

Milos Raonic, årets komet förra året då han klättrade mest placeringar av alla på rankingen. Hans serve är en stor faktor till det då han knappt blir bruten i matcherna han spelar. När väl bollen kommer till spel så har en riktigt bra grundslag, hårda och flaka vilket passar i inomhus matcher vilket den här spelas på. Han kommer även bäras fram av sin hemma publik då dom kommer göra allt för att han ska vinna.

Tsonga har blivit en världsstjärna att räkna med, han är alltid långt framme i turneringar och Grand Slams. Han har en riktigt bra serve som han får många poäng på och sedan har han sina grundslag att luta sig på, enorm kraft och bra vinklar på slagen och då har han även nu på senaste börjat visa sin kvalité vid nätet och avgör många bollar där.

Jag tror att den här matchen kommer bli riktigt lång och jämn och det kommer inte vara många breaks i matchen.

Lycka till!

/Lidde