ATP i San Jose där den titel försvarande Milos Raonic  från Kanada går in i turneringen. Han möter tysken Tobias Kamke som gick vidare efter att ha vunnit mot Isak Van Der Merwe. Jag såg Kamkes match igår och jag vart ganska överraskad hur dålig träff Kamke hade, han gick bara vidare på grund av att VDW inte var bra. 

  • Speltips – Milos Raonic att vinna med 2-0
  • Liga – ATP San Jose
  • Odds – 1.74 @ unibet
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 05.30
Milos Raonic har utvecklats till en otroligt bra tennis spelare. Med sin otroliga längd så har han utvecklat en serve som är otroligt svår bruten och han får väldigt många gratis poäng via den. När bollen är i spel så står han helst av allt vid bas linjen och trycker på med sina hårda grundslag som han kan göra många vinnare med. Han trivs väldigt bra i San Jose då det var här han tog sin första ATP titel någonsin förra året då han vann över Fernando Verdasco i finalen. Han skulle ha spelat Davis Cup i lördags men han fick avstå för han hade känningar i knäet, men så ska det tydligen inte ha varit. Han ska ha fått stå över dom visste att dom inte hade en chans då dom redan var utslagna då han skulle ha spelat så han fick vila upp sig till den här turneringen och träna flitigt. Raonic har bra form då han vann över Benneteau i tre raka set den matchen han spelade i Davis Cup.
Tobias Kamke från Tyskland är en ”spelande” spelare. Han har en okej serve men det är hans spel han lever på. Han är en bra spelare enligt mig, men inte på den här nivån. Han kan hålla till på den här touren men det är väldigt sällan han kommer förbi andra rundan istället för i challenger där han alltid är framme vid final matcherna. Han kommer ha problem idag då han ”bara” lägger in bollen och jobbar med sin defensiv. Det kommer inte att räcka mot Raonic då hans grundslag kommer att slå ut han otroligt snabbt.
Lycka till!
/Lidde