Andra omgången av Paris Masters turnering som hålls inomhus och hör möts storservaren Milos Raonic emot framtidsnamnet ifrån USA, Jack Sock.

  • Matchen : Raonic – Sock
  • Liga : ATP Paris
  • Speltips : Sock +3.0 games i matchen
  • Odds : 1.70 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 10.30

 

Milos Raonic ifrån Kanada har inte alls spelat bra sedan US Open och har verkligen visat att han behöver vila, men han kan dock inte det för han jagar poäng för att komma med i Masters finalen som bara top 8 i världen kommer med i. Milos har sett helt otroligt dålig ut i själva spelet, han gör misstag som han inte alls brukar göra och det känns inte som att det ska bli något bättre tills idag. Det är speciellt Milos forehand som är hans vapen i normala sett tillsammans med serven som inte stämmer, en hel mängd misstag lär komma därifrån idag. Milos brukar starta turneringarna dåligt och detta blir trots allt hans första match på underlaget nu och får möta en spelare som har kvalat och spelat första rundan.

Jack Sock ifrån USA är en spännande spelare, förbättrar han sin backhand så blir han farlig i framtiden för nu har han för stor tro på sin forehand och sin serve som visserligen håller topp kvalitet men man kommer ingenvart om man inte har en duglig backhand också. Sock har kvalat in till turneringen på ett bra sätt förutom i första matchen där han vart pressad av Ramos, sen så släppte han 6 games emot Tomic i finalen i kvalet och sedan 2 games emot Andujar i första rundan vilket tyder på form.

Jag tror på en bra skrällchans för Sock här men jag fegar ur och spelar handikapp på Sock. Milos är alldeles för dålig och detta spelet känns väldigt bra.

Lycka till!

/Lidde