Fyra raka speltips har suttit och här kommer ett spel som ska göra att vi får fem raka. Raonic är revansch sugen sen förra veckan och han får en relativt enkel uppgift i Roger-Vasselin.

  • Matchen : Raonic – Roger-Vasselin
  • Liga : ATP Barcelona
  • Speltips : Raonic -1.5 set
  • Odds : 1.90 @ Unibet
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 11.00

 

Milos Raonic ifrån Kanada anses vara en av dom framtida topp spelarna och han är nästan där redan nu, dock anser jag inte att han psyket än att lyckas i t ex en Grand Slam eller en Masters turnering vilket vi fick se förra veckan i Monte Carlo där han åkte ut emot Jarkko Nieminen då det vart tight då han har haft allt i matchen. Men så fort det handlar om ”mindre” turneringar så är han där framme i semifinal och härjar och jag tror att han har bra chans på denna turneringen att komma en bit. Han har en enorm första serve som anses vara en av världens bästa och på det så har han en forehand som är en total slägga där han kan slå vinnare lite hursomhelst. Däremot så är hans defensiva arbete inte det bästa och det är det som är så bra på grus, han får tid att justera sin kropp så han får använda sin forehand.

Edouard Roger-Vasselin ifrån Frankrike är absolut ingen grusspelare. Han har inte det defensiva spelet för att kunna hänga med där och kunna bolla ut motståndarna och han har inte en offensiv som ska kunna spela ut motståndarna på detta underlaget heller. Han är en halvdan spelare på allt och det är just därför han inte kommer att komma längre i sin karriär. Han har ett bra nät spel som han gillar att använda sig av på hardcourt. Han har 5-2 på grus i år men det är inte imponerande vinster, Hajek, Ito och Stakhovsky som några exempel.

Jag tror att Roger kommer att göra ett försök till att vara offensiv men såfort han kommer hamna lite på defensiven kommer han få enorma problem med att vinna poäng emot denna jätten.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@gurujebba

@spelaspelse