Stor servaren Raonic ställs emot spanjoren Tommy Robredo på dessa snabba underlag i Indian Wells och jag tror att Robredo inte kommer att ge sig utan en match.

  • Matchen : Raonic – Robredo
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.77 @ Paf
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 22.00

 

Milos Raonic ifrån Kanada har börjat växa fram till en av dom stabilare spelarna på touren, han lyckas vinna matcher som han inte skall vinna och det är för det mesta på grund av sin enorma serve som han besitter. Han har ännu inte blivit breakad i denna turneringen och det har visat sig att det är enormt snabba underlag som passar storservare som han och t ex John Isner. Milos vann hela 86% av sina första servar emot en bra spelande Dolgopolov och hela 70% av sina andra servar vilket är väldigt starkt. Milos egentliga svaghet är hans grundspel där det kan komma väldigt många unforced errors men det räddar han upp med sin enorma serve.

Tommy Robredo ifrån Spanien startade året på ett relativt svagt sett och i Rio där han fick möta Ymer så drogs han med en skada men han verkar ha återhämtat sig bra nu ifrån den. Han spelade emot Dimitrov i förra omgången och där spelade han väldigt bra, han gjorde ett dåligt set i matchen där han vart breakad två gånger men annars var han hur stabil som helst och släppte inte en breakboll i dom andra två seten. Robredo har en bra första serve och ett bra grundspel för hardcourt då han kan spela både aggressivt och defensivt vilket kommer visa sig idag.

Jag anser att Robredo inte kommer att vara helt chanslös här, han lär vara den bättre spelaren i själva spelet men det blir väldigt svårt att breaka Milos och vinna matchen däremot så tror jag att det blir en jämn match och han kan ta ett set.

Lycka till!

/Lidde