Talangen Milos Raonic går idag in i Miami’s tredje runda efter att ha krossat Rufin och här möter han en totalt formlös Querrey som höll på att förlora emot Kubot i andra omgången.

  • Matchen : Raonic – Querrey
  • Liga : ATP Miami
  • Speltips : Raonic att vinna matchen
  • Odds : 1.55 @ bet-at-home
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 22.00

Ett väldigt tråkigt odds jag rekar här men jag tycker att detta spelet är riktigt bra just då Querrey vart totalt formlös efter sin vinst emot Ivo Karlovic förra veckan där han imponerade.

Milos Raonic ifrån Kanada är en spelare som anses kommer bli en top 10 spelare snart, enligt mig har han mycket kvar att bevisa i dom större turneringarna där jag tycker att han sviktar mentalt. Han har dock en gigantisk serve som är otroligt svår att rubba men sen har han ett bra grundspel också, hans forehand är ett stort vapen speciellt om han spelar den in-sideout där den är en av världens bästa. Hans backhand kan svikta lite ibland men den har utvecklats på senaste och jag tycker att inte alls att han gör lika många unforced errors med den och jag tycker att han sätter mer press på sina motståndare med den nu. Hans returer är nog den största skillnaden, förut litade han väldigt mycket på att han skulle ta seten till tiebreak och sedan avgöra där men nu kan han skaffa fram några breakbollar i varje set vilket är väldigt viktigt.

Sam Querrey ifrån USA spelar denna veckan på hemmaplan återigen och han har inte visat styrkebesked precis. Querrey spelade emot Kubot förra matchen och Kubot har inte varit på bra ett bra tag nu och att Querrey håller på att förlora emot honom är riktigt riktigt dåligt. Sam har en bra första serve, dock tycker jag att hans andra serve har varit otroligt dålig nu dom senaste veckorna och hans backhand har sviktat rejält då det kommer ett lite offensivare slag på hans backhand. Sam har en riktigt bra forehand som han gillar att dra med mycket topspin på och sätta press på motståndarna men tom den fungerar inte alls och jag kan ärligt inte se att Querrey är i såpass bra form att han ska kunna vinna över Raonic just nu.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba