Kvartsfinal i Indian Wells och här har vi ett riktigt hett möte, Milos Raonic ställs emot Rafael Nadal och det kommer att bli en riktigt tuff batalj.

  • Matchen : Raonic – Nadal
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.80 @ Betway
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 22.00

 

Milos Raonic ifrån Kanada är en spelare som har servat riktigt bra här i Indian Wells och hans grundspel har stämt relativt bra. Att han får gå in och spela tidigt kommer bara att gynna honom, spelet kommer att gå snabbare när det är varmt och det kommer att passa Raonic serve perfekt och då kommer han att bli väldigt svår breakad. Milos har ännu inte blivit breakad här i Indian Wells, visst jag tror att han kommer bli det idag men jag tror inte det blir mer än en gång isåfall. Milos svaghet ligger i sitt returspel och i grundspelet och där lär Nadal vara överlägsen.

Rafael Nadal ifrån Spanien behöver knappast någon större presentation, han är tidernas bästa grus spelare och han är en enorm vinnar skalle. Han har tre raka matcher här i Indian Wells utan set förlust och i alla matcher har han tappat exakt 6 games vilket är imponerande. Nadal kommer att få det svårt emot Raonic, Milos har servat såpass bra att han kommer få det så svårt i returs spelet och jag tror att det kommer att bli minst ett tiebreak i denna matchen.

Detta är en väldigt svår match att säga vem som kommer att vinna, Milos har servat så otroligt bra och Nadal har varit väldigt bra i grundspelet, jag tror på tre set och Nadal vinst.

Lycka till!

/Lidde