ATP turneringen i Barcelona har bjudit på bra grus spel hittills. Milos Raonic fick en relativt lätt lottning fram tills denna matchen, han har slagit ut spelare som Alejandro Falla, Igor Andreev och just nu en formlös Nicolas Almagro. Andy Murray har spelat två matcher där han har vunnit väldigt enkelt båda emot Stakhovsky och Santiago Giraldo vilket är en väldigt bra grusspelare. Jag har hittat ett spel i denna matchen som jag tycker är väldigt intressant!

  • Matchen: Milos Raonic – Andy Murray
  • Liga: ATP Barcelona
  • Speltips: Andy Murray 2-0 i set
  • Odds: 1.65 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 12:30

Milos Raonic från Kanada som vart årets nykomling förra året på ATP touren är en topspelare på inomhus turneringarna och även på utomhus dock på hardcourt. Nu när det kommer till dessa grusturneringar så har han inte så mycket att komma med då det går ganska söligt och då han bara lever på sina kraft slag och servar som tas bort mot spelare som kan spela grus på en bra nivå så försvinner han ganska lätt. Han har fått tre stycken enkla matcher här i början av Barcelona turneringen mot Falla, Andreev och Almagro som är totalt formlös just nu. Raonic rör sig inte bra på gruset och det kommer komma för mycket misstag i dagens match mot den tekniske Murray.

Andy Murray

Andy Murray

Andy Murray har aldrig varit en riktigt bra grusspelare, förräns nu. Han har börjat få till rörelsemönstret på banan och rör sig bättre och bättre för varje dag vilket han måste tacka Ivan Lendl för, sin nya tränare. Han har spelat riktigt bra i dom två första matcherna mot Stakhovsky och Giraldo där han spelade väldigt bra. Med sin otroliga defensiv, snabbhet och spelskicklighet borde Raonic passa honom utmärkt på detta underlaget, jag är säker på att han hade valt detta underlaget mot Raonic alla dagar i veckan om han fick välja.

Jag tror att Murray vinner och även i två raka set, med hans returer och spelskicklighet så blir det för mycket för Raonic.

Lycka till!

/Lidde