Andy Murray från Storbrittanien går in i tredje omgången mot jätten och servekanonen Milos Raonic från Kanada. Andy som väldigt konstigt nog vart utslagen mot Garcia-Lopez i andra omgången i Indian Wells men verkar nu ha skärpt till sig och startat denna turneringen bättre. Milos Raonic som spelade bra förra veckan mot dom bra spelarna men fortsätter att ta det lugnt emot dom sämre för att ha krafter för att vinna dom längre och jämna matcherna i slutet av veckan.

  • Matchen: Raonic – Murray
  • Liga: ATP Masters Miami
  • Speltips: Över 21.5 games i matchen
  • Odds: 1.70 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 20.30

Andy Murray från Storbrittanien med ny tränare vid namn Ivan Lendl har ändrat spelsätt inför denna säsongen då han ska stå precis vid baslinjen för att hålla högre bolltempo men jag tycker inte det har gett någon positiv effekt, än. Han är nog den mest talangfulla spelaren på touren enligt mig men har inte fått ut sin kapacitet än, bara vid enstaka matcher men jag är säker på att han kommer att komma fram snart och bli ett ständigt hot mot nummer 1 i världen.

Milos Raonic

Milos Raonic

Milos Raonic från Kanada som har en av världens bästa servar då han gör ess på nästan varannan första serve och det är väldigt bra utomhus och det gör han även otroligt svår breakad vilket ofta leder till tiebreaks i hans matcher. Han har även utvecklat ett grundspel med bra tryck och nu har han även börjat få ordning på sin rörlighet då han har blivit mycket smidigare och kan även nu lira lite på defensiven men han försöker ändå hålla sig på offensiven och pressa sin motståndare.

Då Milos Raonic är otroligt svår breakad tror jag detta kan leda till en rätt så lång match med många games och många bra bollar och en rolig match att titta på.