Första omgången i Masters turneringen i Rom drar igång idag och tysken i Florian Mayer går in för att möta det nya stjärnskottet Milos Raonic från Kanada. Florian Mayer har inte visat form på sistone, 5 raka förluster varav 4 på gruset. Milos Raonic däremot har visat en enorm form och övertygar mig bara mer och mer, han förlorade mot Federer på ren otur i Madrid där han var den bättre spelaren enligt mig och Federer var bra i den matchen. Jag har hittat ett spel!

  • Matchen: Raonic – Mayer
  • Liga: ATP Rom
  • Speltips: Raonic att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 1.66 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 17.00

 

Florian Mayer från Tyskland har haft ett otroligt tungt år. Han kom tillbaka från skada och efter det har han inte kommit igång på allvar. Han har 5 raka förluster mot mindre bra spelare, Chardy, Kukushkin och Malisse, alla på gruset. Han har inte alls sett bra ut och gör för mycket misstag och ser allmänt slö ut när han spelar. Han spelade emot Del Potro på gruset i Madrid förra veckan och vart totalt utspelad hela matchen och då spelade inte ens Del Potro nära 80% av sin kapacitet.

Milos Raonic ifrån Kanada har imponerat utav bara f*n på mig hittills i år, speciellt på gruset. Han har förbättrat sitt rörelse mönster något enormt och det har lett till att han inte gör mycket misstag mer. Han har en av världens bästa servar och sen har han ju sin forehand som är helt enorm. Han kan slå ut vilken spelare vilken dag som helst med det vapnet. Han blir ”aldrig” breakad och spelar för att vinna snabbt.

Lycka till!

/Lidde