3/3 rekar första dagen av Franska Öppna för min del, hoppas vi fortsätter på vinnarspåret idag! Milos Raonic går in och ska möta Martin som alltid lyckas höja sig enormt när han spelar på ATP touren, jag tror inte att Milos kommer att vinna hur enkelt som helst.

  • Matchen : Raonic – Martin
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Martin +9.0 games i matchen
  • Odds : 1.86 @ Betsson
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 11.00

 

Milos Raonic ifrån Kanada är en spelare som alltid vinner emot spelare som han ska vinna emot och det kommer han att göra även idag. Milos har en av världens bästa servar och han får enormt mycket gratis poäng på den. Raonic grundslag är bra när han får tid på sig, hans forehand är hans starkare sida om man jämför med hans backhand där det kan komma lätta misstag ibland. Raonic har vunnit båda sina matcher enkelt emot Tipsarevic och Mannarino, två stycken som inte har visat form på sistone. Raonic absoluta svaghet är hans returnerings spel och så bra som Martin har servat så får han det svårt att breaka honom.

Andrej Martin ifrån Slovakien är en spelare som brukar spela på Challenger touren men så fort han hamnar i en ATP turnering är det som om att han lägger i en kanske två växlar till och växer enormt som spelare. I matchen emot Pouille så spelade han enormt bra, servade bra och tog sig väldigt bra fram på nät när han fick läge och fick vinna enkla bollar på det viset. Martins grundslag har suttit riktigt bra i veckan och trots att Pouille inte gjorde en dålig match så vann Martin i tre raka set vilket säger mycket om hans formtopp till Franska Öppna.

Jag tror att Raonic kommer att vinna med 3-0 i set, men inte med 9 games marginal, tror att Martin kommer kriga sig till ett tiebreak eller iallafall hålla seten jämna.

Lycka till!

/Lidde