Andra rundan av Franska öppna och servekanonen och jätten Milos Raonic går in för att möta amerikanen Jesse Levine som mini skrällde då han tog sig till andra rundan genom att slå Benjamin Becker och det ska tilläggas att Becker är ingen höjdare på gruset. Milos har utvecklat sitt grus spel enormt och jag kan bara se en sak i denna matchen och det är att han vinner, ganska lätt. Jag väljer ett maxspel!

  • Matchen: Raonic – Levine
  • Liga: ATP Franska Öppna
  • Speltips: Raonic -2.5 set
  • Odds: 1.55 @ Unibet
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 11.00

Milos Raonic ifrån Kanada är en av världens bästa servare men han har utvecklat sitt spel oerhört mycket. Hans insideout forehand är av yttersta topp klass och det är inte många som kan mäta sig med den. Sen så har han utvecklat sitt rörelsemönster otroligt mycket som är sjukt viktigt på gruset som nu börjar bli ett bra underlag för han då han inte behöver springa lika mycket. I första matchen så vann han emot Ramirez-Hidalgo med 6-4,6-2,6-2 och han är en ganska bra grus spelare ändå. Han är en mycket bättre grus spelare än Jesse Levine som ska stå för motståndet idag.

Jesse Levine från USA kommer få en otroligt svår uppgift idag då han går in för att möta Milos Raonic. Jesse är ingen bra grus spelare i grunden och han hade rentav flyt när han fick möta Benjamin Becker i första omgången och ändå så var han underdog. Han släppte till hela 9 breakbollar emot Becker och det får han inte göra emot Raonic för han kommer inte få många chanser att breaka Raonic med sin otroliga serve.

Jag tror att Milos har koll på matchen från start till slut och att det lär gå ganska snabbt.

Lycka till!

/Lidde