Jätten Milos Raonic går in i tredje rundan för att möta tysken Philipp Kohlschreiber, felsatta odds här enligt mig och stort värde!

  • Matchen – Raonic v Kohlschreiber
  • Speltips – Kohlschreiber att vinna matchen
  • Odds – 2.31 @ Pinnacle Sports
  • Units – 3/5
  • Spelstopp – 06.00

 

Milos Raonic ifrån Kanada är en spelare som har en enorm serve, dock tycker jag att han är väldigt överskattad. Han gör mycket ess men hans spel är inte så imponerande och han har ingen defensiv, än. Hans insideout forehand är dock av världsklass men för den här mannen har det alltid låst sig i Grand Slams för honom och han har varit allt annat än bra i år. Han tappade set emot Jan Hajek som är en väldigt medelmåttig tennisspelare. Han vann med 3-0 i set mot Rosol som inte alls har varit bra i år. Raonic har förlorat mot Fognini, Hewitt och Dimitrov i säsongsupptakten, Kohlschreiber är en mycket bättre spelare. Denna killen kommer bli riktigt bra men han är inte där ännu.

 

Philipp Kohlschreiber ifrån Tyskland har visat grym form här i säsongsinledningen. Han vann turneringen i Auckland på ett imponerande sätt med en 2-0 vinst i finalen emot Querrey där han visade upp både grymt grundspel med få misstag och många vinnare och även hans serve där han gör mycket ess och får väldigt mycket enkla poäng via den. Då Kohlschreiber spelar med mycket topspin och vinklar kommer Raonic att få springa mycket och det passar inte honom alls. Han har hållit i sin form till Australien också då han har krossat Darcis och Weintraub.

Jag trodde att vi skulle få 1.90 – 2.00 på Kohlschreiber och jag anser att detta är ett otroligt värde som vi inte får se igen på ett tag!

Lycka till!

 

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba