En match emellan två stycken riktigt duktiga servare som jag anser egentligen kan bli riktigt jämn.

  • Matchen : Raonic – Johnson
  • Liga : ATP Cincinnati
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.74 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 20.30

 

Milos Raonic ifrån Kanada spelade förra veckan hemma i Montreal och det vart lite av en flopp då han åkte ut emot Lopez i kvartsfinalen. Dom flesta räknade med att han kunde ta sig minst till en semifinal med den lottningen han hade men jag anser att han hade för mycket press på sig och att han nu jagar revansch här i Cincinnati. Raonic är känd som en av världens bästa servare, han gör väldigt mycket ess och får otroligt många gratis poäng på sin serve. Milos har på slutet blivit stabilare i sitt spel när han anställde Ljubicic som tränare (som hade samma spelstil som Raonic) och har klättrat sakta men säkert upp på en 7 plats i världen.

Steve Johnson ifrån USA klättrade i och med gårdagens vinst emot Gulbis in på top 50 i världen och lär nog stanna kvar där ett tag till. Steve besitter ett riktigt bra hardcourt spel och som dom flesta amerikanerna så är han såklart bäst på hemmaplan (Querrey är undantaget). Han har en riktigt bra serve och en forehand som han spelar väldigt offensivt med direkt efter sin serve.

Jag tror att detta kommer bli en riktigt sevärd match trots att det är två väldigt bra servare som är på banan, Steve lär inte ge sig i första taget och Raonic är inte nog bra på att returnera för att köra över honom. Jag tror det blir minst ett tiebreak och kanske en jämn tre setare? Vi kör på det.

Lycka till!

Följ mig gärna på Twitter @Liddess