Vi tittar på ATP turneringen i Memphis och hittar Milos Raonic som går in i turneringen mot Ernest Gulbis från Lettland. Raonic som är otroligt formstark som vann turneringen i San Jose ”utan” problem. Gulbis som har varit en riktigt bra spelare men har tappat det mesta, nu får han kämpa för att komma vidare ifrån första omgångarna i turneringarna och knappt det gör han.

  • Speltips – Raonic att vinna med 2-0.
  • Liga – ATP Memphis
  • Odds – 1.66 @ bwin
  • Units – 8/10
  • Spelstopp – 04.00

 

Milos Raonic från Kanada som enligt mig troligtvis kommer klätta ca 40 placeringar innan året är slut. Han är en riktigt bra tennis spelare och kommer bara bli bättre. Han har en gigantiskt serve som gör att han knappast blir bruten i matcherna, han gör sjukt många ess och får galet många gratis poäng via sin serve. Han har även en riktigt bra insideout forehand som gör att han får en bra vinkel vilket får motståndarna under press eller vinner poängen via den. Han har utvecklat sitt defensiva spel otroligt, han har blivit smidigare och rör sig lättare över hela banan. Han spelade turneringen i San Jose förra veckan och där gick han bra, han trivs otroligt i inomhus turneringarna där inget stör hans serve, t ex vind. Han vann den utan en set förlust och spelade riktigt bra turneringen igenom.

Ernest Gulbis från Lettland som sades bli en topp spelare har tappat mycket. Han vart skadad för något år sedan och har sedan dess aldrig kommit tillbaka till den nivån han var på. Han har spelat fem matcher i år och förlorat alla fem och det är inte mot några grymma spelare han har förlorat emot, Querrey, Llodra och t ex Rosol. Han gör mycket misstag och hans serve har han tappat mycket i och blir ofta breakad och det har man inte råd med att bli emot spelare som Raonic.

Lycka till!

/Lidde