Idag så tittar vi in US Open och där går ungtuppen Milos Raonic in för att möta Santiago Giraldo i första omgången och jag tror att Raonic kommer vinna men jag väljer ett specialspel i denna matchen.

  • Matchen: Raonic – Giraldo
  • Liga: Grand Slam US Open
  • Speltips: Raonic att vinna med 3-0 i set
  • Odds: 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 17.00

Milos Raonic ifrån Kanada är en spelare som kommer att bli en topp spelare men han är ännu inte där då jag tycker att han inte har kvaliteér på alla underlag. På hardcourt dock så är han en väldigt bra spelare, han har en enorm serve och en otroligt bra forehand. Han blir inte ofta breakad och nu på senaste tiden så har han börjat komma igång i returspelet och förlitar sig inte alls lika mycket på sin serve som förut och han har även förbättrat rörelsemönstret vilket gör att han kommer mycket mer rätt till varje boll och kan faktiskt spela nu på sin defensiv. Han har visat bra form i Masters turneringarna där han brukar ha problem, han har vunnit över Gasquet, Baghdatis och även Berdych vilket indikerar på form.

Santiago Giraldo ifrån Colombia är en grus specialist och det är där han plockar ”alla” sina poäng på en säsong. Han passar inte alls så mycket på hardcourt dock så har han en bra första serve och ett okej grundspel men det räcker inte till emot offensiva spelare som Raonic som kommer slå och slå så att Santiago kommer att få jobba utav bara den.

Om Raonic håller samma klass som dom senaste veckorna vinner han med 3-0, tror inte han vill vara ute och spela långa matcher i onödan heller.

Lycka till!

/Lidde