Vi beger oss till Kooyong i Australien där vi hittar ett riktigt bra spel i matchen. Raonic som är i riktigt bra form och vann en turnering mot Tipsarevic förra veckan möter Fish som har tappat allt i tennisväg. Vi synar det här spelet snabbare än blixten!

  • Speltips – Raonic att vinna med 2-0 i set
  • Liga – ATP Kooyong Classic
  • Odds – 2.45
  • Units – 4/10
  • Spelstopp – 04.00

Här tycker jag att odds sättarna är riktigt fel ute, Raonic i nästan sitt livs form mot den gamle Mardy Fish som har tappat i princip allt. Såg han förra veckan i Hopman Cup och han var riktigt urusel.

Raonic vann förra veckan turneringen i Indien där han vann över Tipsarevic i finalen, det var riktigt bra gjort då han knappt tappade bollar i sin egna serve. Han smällde in hela 35st ess och imponerade stort i själva spelet, han gjorde vinnare och har utvecklat sin rörlighet så han kan ligga mer på defensiven än vad han har gjort tidigare. Sen har han ju dom otroligt hårda grundslagen som slår ut så många av toppspelarna.

Fish var och spelade Hopman Cup med USA och gjorde det rent ut sagt uruselt. Han gjorde bara bort sig, 6-1,6-2 mot Dimitrov som han egentligen ska vinna mot. Men han har varit dålig sen slutet av förra året och det skulle inte förvåna mig om han rasar ner till en 40-50 placering på ATP rankningen innan året är slut. Han har tappat nästan allt som har med grundslag att göra, vid nätet kan han än ”prestera” men han håller inte samma nivå. Då han inte är någon bra returnerare så kommer han ha det otroligt svårt att röra Raonic i hans serve.

Raonic vinner för att han är i monster form samtidigt som Fish inte har något som kallas form. Raonic kommer bli för svår att breaka och Fish kommer bli för enkel att breaka.

Lycka till!

/Lidde