OBS! Spelstopp 14.00. Den Serbiska fotbollsligan drar igång igen och jag har intressant info inför den här matchen som gör att jag väljer att lira ett av lagen!

Radnicki 1923 – Rad Belgrad
Spel: 1 (Draw no bet)
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 14.00

Radnicki ligger på nedflyttningsplats och man vill givetvis därifrån så man har värvat en hel del intressanta spelare under transferfönstret. Man har inte tappat någon spelare värd att nämna men däremot har man värvat in försvararen Slavko Maric och mittfältaren Bojan Beljic från konkurrenten Sloboda. Lägg därtill att man värvat in anfallaren Dragan Milovanovic från Javor och mittfältaren Marko Miric på lån från Crvena Zvezda. Man har fått mer stabilitet i laget med dessa spelarna och laget är i desperat behov av poäng nu. 

Man får spela inför sina hemmafans vilket är en stor fördel för laget som tagit 8 av sina 12 poäng på sin hemmaplan den här säsongen. Lagen i Serbien är av tradition starkare på sin hemmaplan och 48% av alla matcher som spelas i Serbien slutar med hemmaseger. Radnicki har med andra ord stor fördel av sin hemmaplan här och jag tror man kommer vara extremt taggade att vinna inför sina hemmafans mot ett Rad Belgrad som stuvat om en hel del i sitt lag inför omstarten av serien…

Rad Belgrad har en bra höst bakom sig och placerar sig på femteplats i ligan. Men precis som Radnicki så trivs man bäst på sin hemmaplan, för på bortaplan har man bara spelat in 8 av 25 poäng den här säsongen. Nu ska man alltså bege sig till Radnicki på en tuff bortamatch mot ett stenhårt kämpande bottenlag som inte ger sig i första taget…

Man har tappat en hel del tongivande spelare under transferfönstret då lagets bäste målgörare Kojic (15/5) lämnat laget tillsammans med lagets bäste mittfältare och näst bäste målskytt Predrag Luka (15/4) då båda gick till Partizan Belgrad. Lägg därtill att man tappat duktiga mittfältarna Ljubinkovic (8/0), Causic (15/2), Jovanovic (6/0) plus försvararen Mitrovdic (14/1) och reservkeepern Danilovic (5/0).

Jag tror Radnicki väger tyngst i en match som denna då man kommer från uppehåll och man får gå in på planen inför sina hemmafans som längtat efter seriestarten och som verkligen längtar efter att få försvinna från bottenträsket! Man lär gå för seger här och men jag väljer att fega och spela draw no bet då Rad Belgrad säkerligen kommer tighta till hemåt och vara nöjda med ett oavgjort resultat.

(Upplagt: Den 25/2 kl. 06.35)
Oddset har sänkts till 1.80 nu hos Bet365