Valencia fortsätter att rada upp vinster, Santander har inte direkt glänst senaste tiden. Valencia bör klara detta, eller? Häng med.

Racing Santander – Valencia
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.20 Expekt
Spelstopp: 2011-01-31 21:00

Santander förlorade klart senast borta mot Barcelona och det var aldrig något snack. 0-3-2 på dom fem senaste och laget är pressat nu då det endast skiljer tre poäng till botten och fel sida av strecket.

Valencia fortsätter att producera poäng och senast blev det tre nya då man vann hemma mot Malaga med 4-3, fem raka vinster i bagaget nu och man har fjärde platsen i tabellen. Även om man inte direkt övertygat i sina matcher så gör man vad som behövs och ett visst flyt har man just nu.

Trots att Santander har tongivande spelare som Markus Rosenberg och Kennedy Bakircioglu varan Rosenberg är bäste målskytt i laget tror jag man får ta med sig ytterligare en förlust ikväll. Valencia har flyt och självförtroende just nu och bör ta detta. Räkna dock inte med något målkalas då det brukar vara jämna och tillknäppta matcher mellan dessa lag. Tvåan spelas alltså med medel insats ikväll.

Lycka till.