Real Madrid har mycket att bevisa i denna match efter fiaskot senaste, spelet är gjutet. Häng med.

Racing Santander – Real Madrid
Mitt tips: Över 1.5 HT
Insats: 5/10
Odds: 1.95 Expekt
Spelstopp: 2011-09-21 20:00

Racing åkte på storstryk senast då man spelade borta mot Atlético Madrid och föll med 4-0. Man har inlett säsongen dåligt och har efter tre omgångar 0-1-2 och åtta insläppta mål.

Real Madrid stod för ett riktigt praktfiasko då man förlorade borta mot Levante med 1-0 i senaste matchen, man låg på under stora delar av matchen men lyckades inte med något. Spelarna tyckte själva att man var dåliga och att så här får det inte gå om man ska lyckas med att plocka hem ligatiteln denna säsong. 2-0-1 på dom inledande tre omgångarna och tio gjorda mål.

Real Madrid har kniven på strupen och måste gå in och visa på en gång att man är tillbaka och kan spela och dominera som man förväntas göra. Racing som åkte på pisk mot A Madrid senast kommer få det tufft och svårt att värja sig mot ett konstant tryck från Real Madrid. Något annat än en tvåa i denna match är en dunder skräll. Dock är jag övertygad om att vi kommer att få se en massa mål i denna match, en propplösare efter Real Madrids senaste insats och över 1.5 mål i första halvlek är ett givet spel i denna match.

Lycka till.