Två väldigt formsvaga lag som drabbar samman på El Sardinero ikväll när Granada gästar Racing. Ena laget har halva backlinjen avstängd här plus en del skador, så det här spelet känns bra på förhand!

  • Match: Racing – Granada
  • Spel: Racing
  • Odds: 2.25 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00

Racing ligger på nedflyttningsplats i detta nu och har sex poäng upp till säker mark, och det är just Granada som ligger på denna plats. Med det skrivet så förstår ni nog hur viktig den här matchen är, finns inget annat än vinst för Racing! Senast var man ut på bortagräs mot Betis och lyckades fixa 1-1 där efter en kvittering från Stuani. Inget snack om att Betis var det bättre laget där men Racing jobbade sig faktiskt in i matchen på ett bra sätt och skapade en hel del framåt. Med lite självförtroende i ryggen utav den poängen så har man fina chanser att knipa tre poäng här tror jag.

Man får tillbaka både Gullon och Francis som var avstängda i senaste matchen. Saknas idag gör Fernandez (avstängd) och målvakt Tono (skadad).

Får Stuani jubla även idag?

Granada har ingen formtopp direkt och har skrapat ihop fem förluster på sina sex senaste framträdanden. En vinst på dessa matcher och den kom mot Gijon på hemmagräs, ingen tyngre skalp alltså. Man är alltså endast sex poäng framför Racing i nuläget, vilket innebär att man blir indragna i bottenstriden på allvar vid en förlust ikväll.

Till kvällens match har man en hel del jobbiga avbräck i laget. Mittback Gomez och högerback Nyom är bägge avstängda, dessutom är portugisiska mittfältaren Martins fortfarande avstängd. Sedan tidigare saknas även Yebda och Diakhate pga skada.


Racing imponerade faktiskt en del senast mot Betis och vaskade fram en hel del chanser i matchen, och nu är det hemmaplan och ett betydligt lättare motstånd på andra sidan gräset. När dessutom Granada lider av en del jobbiga avstängningar så tycker jag att det här spelet är ruskigt intressant. Spelas med medelinsats.

Testar även ett målskyttespel på Stuani med 1/10 units, 2.55 erbjuder betsafe för detta.

/e@sy