Idag är det dags för ännu en omgång av spanska ligan, och vi vänder blickarna mot mötet Racing Santander – Atletico Madrid. Bortalaget från Madrid är alltid svårtippade och brukar blanda prestationer friskt. Går på ett över/under spel här då ena laget saknar halva sin backlinje.

  • Match: Racing – Atl. Madrid
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2.15 @ unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:00

Racing har efter en knackig inledning kommit igång på ett bra sätt. Två vinster och två kryss på de fem senaste matcherna måste ses som helt ok om man är Racingsupporter. Nu har man dock inte mött något större motstånd om man bortser från matchen mot Valencia (2-2). Nu möter man ett lag av Valencias kaliber och jag tror man kommer få det tufft idag. Men man har värvat en par spelare under januarifönstret och spetsat till truppen lite, allt för att ta sig till rätt sida om strecket, så helt borta är man inte här. Atl. Madrid saknar dessutom sina ordinarie mittbackar, så det är inte omöjligt att Stuani och co stänker in nån boll idag.

Skadeläget ser bra ut hos Racing och man har inga större avbräck.

Atletico har under dom senast året varit en riktigt ”no no” när det kommer till betting. Laget har visat upp en ojämnhet som inte är av denna värld och jag har försökt att hålla mig borta från 1×2 när laget är i farten. Man har offensiva kvalitéer i laget så det räcker och blir över. Spelare som Falcao, Adrian och Diego håller yppersta klass och är ett hot för alla lag i den här serien.

Men försvaret håller tyvärr inte samma klass och idag saknar man dessutom Godin och Miranda, som till vardags har en given plats i försvaret.

————————————————————————–

Med tanke på Atleticos avbräck så tror jag att Racing kan pilla in ett par bollar här. Sedan så tror jag inte Atletico går mållösa ännu en match. Man hade bra med lägen mot Valencia senast och borde gjort ett par mål. Vill man fega lite finns alternativet båda lagen gör mål till dryga 1.80, men jag väljer att gambla lite här.

/e@sy