Denna underbara sommar-lördag bjuder på en hel del matcher och jag har valt att titta lite närmre på en match i division 1 där Qviding tar emot Halmia som kommer på besök. Qviding som inlett säsongen bra åkte på en sur förlust senast, och söker revansch mot ett Halmia som blandat och  gett. Qviding har alltid varit kända för sitt goa passningsspel och det är alltid en fröjd att kolla på deras matcher. Jag förväntar mig därmed en intressant och jämn tillställning där Qviding än dock drar det längsta strået med tanke på att man spelar en bättre fotboll. Häng med!

  • Match: Qviding FIF – IS Halmia
  • Spel: Qviding FIF rak vinst
  • Odds: 2,37 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Inleder vi med Halmias säsong så kan man säga att den varit helt ok och man placerar sig ungefär i mitten av tabellen där man också förtjänar att vara. Ett facit på 3-1-5 är från klubbens perspektiv säkert helt godkänt och man vinner matcherna man är skyldig till att vinna, och förlorar mot lite bättre lag där man inte har mycket att sätta emot. Senast mötte man tabelljumbon Lund som ligger sist och man kan säga att självförtroendet hos killarna ökade efter en fantastisk 8-0 seger. Innan det åkte man på torsk mot Eskilsminne och man visade på en tydlig kontrast, från att möta ett dåligt lag på hemmaplan till ett mycket bättre på bortaplan. Idag är Qviding enligt med det mycket bättre och på bortaplan tror jag samma öde väntar Halmia så som mot Eskilsminne. Avslag!

Ser vi till Qviding så hyllade jag detta lag i min senaste rek när de mötte Norrby. Då var jag helt fel ute och spikade raka tvåan. Tyvärr blev det en 2-0 förlust och det är nya tag idag. Innan förlusten hade man tre raka skalper mot lag som Öster, Husqvarna och Kristianstad vilket är imponerande och man har verkligen visat på en hög högsta nivå. Tar man fram den idag så lär det bli en fin seger och jag tror på detta Qviding!

Så vad blir mitt lir? Då spelbolagen erbjuder ett så pass fint odds på Qviding så kan jag inte blunda. Raka ettan spelas till ett odds på 2,37 och jag plockar det med en insats på medel!