Formkurvorna pekar och olika håll och det mesta talar för mitt val. Häng med.

Quilmes – Boca Juniors
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.35 Bet-At-Home
Spelstopp: 2011-06-05 19:00

Quilmes fortsätter att underprestera och man ligger nu i botten och plaskar på. Senast förlorade man med 1-0 borta mot All Boys en förlust som borde ha slutat i oavgjort då det hade varit mer rättvist. 2-1-2 på dom fem senaste och 2-2-3 hemma hittills denna säsong och man for nog finna sig i att ligga i botten ett tag till.

Boca som nu är obesegrade på dom sju senaste matcherna fortsätter att plocka poäng även om man inte imponerar i sina matcher. Senast vann man med 1-0 hemma mot Newells Old Boys och visst vann man med det kunde lika gärna ha slutat oavgjort. 3-2-0 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 4-1-3.

För hemma laget är Francisco Cerro avstängd.

Boca saknar Lucas Viatri, Sebastian Battaglia, Juan Roman Riquelme och Cristian Cellay.

Att Boca saknar Juan Roman Riquelme är ett minus men duktiga ersättare finns att tillgå. Boca spelat bättre borta än hemma då spelarna av någon anledning påverkas mycket att pressen när man spelar hemma. Quilmes har inte spelat allt för lovande senaste tiden och det finns väl egentligen inte mycket som talar för att man skulle vara på gång idag heller. Quilmes har inte lyckats besegra Boca sedan 2004 och Boca bör avhandla denna match relativt enkelt och förlänga sin obesegrade svit ytterligare. Tvåan står sig bra en söndag som denna och testas.

Lycka till.