Här kommer också ett överspel där Querrey brukar ha det enormt tufft emot mindre spelare som spelar ett aggressivt spel som t ex Sela gör.

  • Matchen : Querrey – Sela
  • Liga : ATP Atalanta
  • Speltips : Över 22.0 games i matchen
  • Odds : 1.87 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 01.00

Sam Querrey ifrån USA är en spelare som i princip aldrig ”kör över” sina motståndare, han är alldeles för dålig på att returnera för att kunna göra det. Sam vinner sina matcher på att han har en väldigt bra första serve och en väldigt bra forehand för när bollen väl kommer till backhanden eller när han får röra på sig så blir det misstag. På dom 10 matcherna det har gått över eller under denna linan för Querrey har 8 st gått över vilket bekräftar att han inte är särskilt stabil för att kunna vinna enkelt i två raka.

Dudi Sela ifrån Israel är en finurlig liten spelare, han passar bra emot dom spelarna som har lite svårt för att röra sig då han spelar aggressivt emot deras svagheter och han spelar med vinklar vilket får motståndarna att göra misstag. Sela har spelat bra i Juli månad, endast två förluster, roligt nog var båda emot Karlovic som gick till final i en turnering och vann den andra. Han öppnade även väldigt bra emot Young i första omgången, 6-3,6-0 vann han med, dock var inte Young mentalt där och spelade urdåligt men Sela tar tillvara på det och helt enkelt körde över honom.

Jag tror på att Querrey kommer vinna denna matchen men han kommer att få problem, jag ser minst ett tiebreak i denna matchen och då har denna linan en otroligt bra chans att gå in eller på push.

Lycka till!

/Lidde