Första omgången av Australian Open bjuder på många bra matcher och här är en där jag anser att Pospisil ska ta denna matchen om han ska fortsätta sin klättring på rankingen.

  • Matchen : Querrey – Pospisil
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Pospisil att vinna matchen
  • Odds : 1.80 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 01.00

 

Sam Querrey ifrån Usa är en spelare som har två vapen, sin första serve och sin forehand. När dom två nycklarna sitter så är han en väldigt farlig spelare däremot så gör dom inte det så ofta längre och han får väldiga problem när han får möta spelare med form och kvalité. Sam spelade slutet av förra året på Challenger touren för att få tillbaka sin ranking och helt enkelt för att vinna matcher för det hade han stora problem med förra året. Han har två stycken raka 2-0 förluster i år emot Tomic och Chardy, han hade en liten chans emot Tomic och det var endast för att det var första matchen för i år, emot Chardy var han chanslös.

Vasek Pospisil har jag rekat tidigare här på spelaspel i år och det har gått bra, det jag pushade för extra då i texten är att han har visat upp en bra form i starten på året och att jag ser framför mig att han kommer klättra på rankingen i år. Vasek har en bra serve som han får mycket gratis poäng på, antingen via ess eller att han avgör på andra bollen. Han har utvecklat sitt grundspel och speciellt på sin backhand sida som har varit hans svaghet, hans forehand sida sitter som den ska och det måste den fortsätta att göra om han ska vinna matcher.

Om Vasek ska lyckas klättra i år på rankingen så ska han vinna matcher som denna emot spelare av Querrey’s kaliber.

Lycka till!

/Lidde