Igår vart det push på spelet och idag går vi för vinst. Sam Querrey möter idag australiensaren Matosevic och jag ser framför mig en rätt så välspelad match men en stabil Querrey vinst.

  • Matchen : Querrey – Matosevic
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Querrey -3.0 games i matchen
  • Odds : 2.01 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 20.30

 

Sam Querrey ifrån Usa är deras enda riktiga hemmahopp än att komma någonstans i denna turneringen. Mardy Fish kommer att åka ut ikväll emot Tsonga så Querrey blir det enda hoppet. Sam spelade riktigt bra emot Karlovic, han servade som vanligt, med otrolig kraft vilket gjorde att Karlovic knappt vann någon boll i hans serve. Sedan så var returerna riktigt bra, han returnerade Karlovic’s första servar som om det inte var något problem emellanåt sen så var han riktigt bra med sin backhand som brukar vara han svaga sida, han gjorda många riktigt fina passer slag med sin backhand och han ser ut att vara i storform. Sam’s forehand imponerade som vanligt när han mötte jätten Ivo och jag kan inte se framför mig att allting ska fallera totalt till denna matchen.

Marinko Matosevic ifrån Australien har gått vidare till en tredje runda i en Masters vilket för mig är helt osannolikt, denna killen har inte spelet för att komma till en andra runda enligt mig. Han har tagit sig hit genom att han har mött Robredo som gav honom matchen och Monaco som ledde med 5-4 men tappade sen 9 raka games i matchen. Matosevic har en första serve som är helt klart duglig, den får han gratis poäng på men hans andra serve är inte bra och om Sam försöker spela offensivt på den så kommer han att få ut en del poäng på den. Marinko lever på sin forehand, han kliver runt hela tiden för att komma rätt till den och om Querrey spelar på hans backhand så kommer han att vinna matchen urlätt.

Dom möttes för några veckor sedan i Memphis turnering där Querrey förlorade emot Matosevic, dock spelades det på ett riktigt snabbt underlag och Querrey gjorde en plattmatch, jag är säker på att han är revanschsugen och går för kross.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba