Vi åker till Winston-Salem för att titta in matchen emellan Querrey och Lopez. Querrey som har haft ett väldigt bra år och formen är god möter en Lopez som inte alls var såpass bra som resultatet blev igår.

  • Matchen: Querrey – Lopez
  • Liga: ATP Winston-Salem
  • Speltips: Querrey att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 2.10 @ Pinnacle Sports
  • Units: 2/5
  • Spelstopp: 18.00

Sam Querrey ifrån USA är en spelare som har haft ett otroligt bra år jämfört med förra året då han hade enorma problem i varje tävling. Han har verkligen klättrat i år, han är uppe på en placering på 31 i världen och han kommer nog att fortsätta klättra till kanske top 20. Han har en enorm serve där han gör massa ess och sedan får mycket gratis poäng via den på andra bollen då han bara får avgöra på en enklare boll. Hans forehand håller också högsta kvalitet och han har förbättrat sin säkerhet i spelet och gör inte alls lika mycket misstag som förut vilket gör att han blir mycket svårare att vinna över.

Feliciano Lopez ifrån Spanien visade igår mot Donald Young att han har en enorm första serve men att hans spel inte alls är bra just nu. Han gjorde otroligt mycket enkla misstag och det kommer inte att gå mot en såpass mycket bättre spelare som Querrey är jämfört med Young vilket kommer göra alla misstag ödesdigra. Lopez är väldigt rörlig på banan men han måste ligga på offensiven emot Querrey för att ha en chans men han har inte den formen eller dom kvaliteérna för att kunna vara offensiv emot Querrey hela matchen.

Jag tror att Querrey kommer styra och ställa med sina kraftfulla grundslag och det är väldigt bra chans att han tar detta med 2-0 i set.

Lycka till!

/Lidde