Den här matchen spelas på en snabb bana i Auckland, Nya Zeeland emellan två stycken serve kanoner som båda har servat otroligt bra under turneringen.

  • Matchen – Querrey v Kohlschreiber
  • Speltips – Tiebreak i matchen
  • Odds – 1.80 @ bet365
  • Units – 3.5/5
  • Spelstopp – 01.30

Sam Querrey ifrån Usa är en spelare med en enorm första serve som man har kunnat se hela denna turneringen i Auckland på den snabba banan. Han gör ungefär 20 ess varje match och det gör att han nästan aldrig hamnar i kniviga lägen och om han gör det så räddar han upp det med sin serve för det mesta. Grejen med Querrey är också att han är skicklig i spelet, hans forehand är riktigt bra dock hans backhand som sviktar lite men den är inte dålig alls, dock inte lika stort vapen.

Philipp Kohlschreiber ifrån Tyskland har imponerat i denna turneringen. Han har visat att denna banan passar honom perfekt med hans serve och sitt grundspel. Han servade riktigt bra emot Malisse, han gör dock inte lika mycket ess som han men han får mycket gratis poäng via sin serve och sedan även spelet efter serven för får Querrey över bollen så lär Kohlschreiber ha ett massivt spelövertag på den bollen.

Jag tror att denna matchen kommer bli väldigt och det skulle inte förvåna mig om detta slutar i minst två tiebreaks.

>Lycka till!

/Lidde

Twitter-
@spelaspelse
@gurujebba