USA’s enda hemmahopp är Sam Querrey och han ställs emot en av världens bästa servare Ivo Karlovic.

  • Matchen : Querrey – Karlovic
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Querrey -2.0 games i matchen
  • Odds : 1.85 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 03.00

 

Sam Querrey ifrån USA spelar på hemmaplan här i Indian Wells och han är det största amerikanska hoppet nu efter att Isner och Harrison har åkt ut att ta sig någon runda. Querrey besitter ett väldigt bra hardcourt spel, han har en enormt bra första serve som dom andra knappt kan returnera sen så har han en forehand som är sjukligt bra. Den kan han göra vinnare med nästan när som helst känns det som, hans svaga sida är dock backhanden som han kan göra mycket misstag på men när han spelade emot Gulbis i Delray Beach så hängde hans backhand med väldigt bra faktiskt. Varför jag tycker det här spelet är så bra? Jo, jag kan verkligen inte se att Karlovic ska kunna returnera Querreys servar och jag tror knappast att Karlovic breakar Querrey i denna matchen.

Ivo Karlovic ifrån Kroatien har länge ansetts som en av världens bästa servare och det måste man nog säga att han är. Han har en enorm serve som alla har väldigt svårt att returnera, dock måste jag säga att hans spel inte har sett såpass bra ut i veckan, han har snarare gått vidare på sina motståndares misstag. Jack Sock lyckades med att breaka Karlovic en gång och lyckades att vinna hela 39% av Karlovic’s andra servar så Karlovic andra servar stämmer inte fullt ut denna veckan då Sock inte är en bra returnerare och då lyckades han ändå att vinna 39%.

Om Querrey får bollen i spel tror jag att han kommer att klara detta handikappet, jag tror han vinner i två raka set men jag fegar och spelar -2.0 i games.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba