Jätten Sam Querrey går in i San Jose’s ATP turneringen idag och där står Hewitt för motståndet.

  • Matchen : Querrey – Hewitt
  • Speltips : Querrey att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 2.20 @ William Hill
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Sam Querrey ifrån USA är en spelare som verkligen gillar att spela på snabba underlag och det är just det som det är i San Jose. Dom som har en stor serve får väldigt mycket gratis här då motståndarna knappt hinner med att returnera. Querrey har som sagt en gigantisk första serve, sedan har han en forehand som han verkligen kan trycka till med och även hitta vinklar med. Hans backhand är inte lika bra som hans forehand så om det kommer komma misstag så kommer det vara ifrån hans backhand. Sam har haft ett helt okej år, tredje rundan i Australian Open där han åkte ut emot Wawrinka som spelade riktigt bra i den turneringen och var närmast att slå ut Djokovic.

Lleyton Hewitt ifrån Australien har varit en stor spelare, han har nästan en identisk spelstil som Tipsarevic. Spelar inte med jätte hårda slag men dom slår väldigt rakt dock så har han tappat väldigt mycket i kraft på senare år och det gör att hans slag har blivit mer och mer som transport slag. Han har dock kvar bollkänslan men slagen går inte alls lika snabbt som förut och det märker man verkligen på hans serve då den inte alls är ett stort vapen längre. Hewitt hade åkt ut i förra omgången om inte Kavcic hade chokat då han var bättre hela matchen igenom och det var fel att Hewitt vann.

Jag tror att om Querrey inte gör en dålig match så har detta spelet stor chans att gå in, dock lite units på denna då det är hans första match och Hewitt är inspelad.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba