Jag väljer att spela en dubbel här där jag finner värde i båda spelen och där jag även anser att båda ska vinna rätt klart.

  • Matcherna : Querrey – Falla & Llodra – Goffin
  • Speltips : Querrey & Llodra att vinna respektive matcher
  • Odds : 1.81 @ Ladbrokes
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 12.30

Sam Querrey ifrån USA spelade inte särskilt bra förra veckan i San Jose men jag tror att han hade rätt mycket baktanke på denna turneringen då detta är en turnering som ger dubbla poäng jämfört med förra turneringen. Denna banan i Memphis är avsevärt mycket söligare än den i San Jose, självklart tror jag att Querrey passar bättre på snabbare underlag där han får mer utdelning på sin serve men jag tror att Sam kommer att fixa denna matchen då han är såpass avsevärt mycket bättre än Falla på det mesta.

Alejandro Falla ifrån Colombia är en spelare som trivs bäst på gruset där hans topspin och sin defensiv blir mycket mer märkbar. Här på hardcourt brukar han inte göra bra resultat och när han möter bättre spelare så kan det blir stora siffror, dock tror jag inte på det idag då Querrey inte har visat sådan enorm form men jag tror inte att Falla har någonting i denna matchen och jag tror att han kommer att förlora i två raka set.

———————————————————————-

Michael Llodra ifrån Frankrike är en spelare som i princip bara gör bra turneringen i hemlandet. I Montpellier så kom han till semifinal där han ledde med 1-0 i set emot Benoit Paire men förlorade till slut efter att Paire höjt sig enormt och spelat stor tennis. Här i Marseille så är det en väldigt snabb bana och det kommer att passa Llodra perfekt då han lever mycket på sin serve och volley. Han var förra året i final hära så han kommer att behöva prestera bra i denna turneringen för att behålla poängen han fixade förra året.

David Goffin ifrån Belgien är i extremt dålig form just nu. Han vart nollad emot Jarkko Nieminen förra veckan i Rotterdam och det har knappast hänt i hans karriär. Han har en bra första serve men han måste fixa till sin andra serve om han ska göra några större resultat i år, han har ett bra spel i vanliga fall men nu på senaste har han gjort extremt mycket misstag och jag tror inte att han kommer ha mycket att sätta till i denna matchen emot Llodra.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba