Vissa lag brukar lufta reserverna i Cup-spel så är också fallet idag. Häng med.

Queens Park Rangers – Rochdale
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 1.57 Pinnacle
Spelstopp: 2011-08-23 20:45

QPR tog en värdefull seger i senaste omgången av PL då man bortaslog Everton med 1-0. Laget har fått en helt okej start på säsongen och nästa match är viktig. Frågan många ställt sig i denna match är om tränaren tar Cupen på tillräckligt stort allvar för att inte lufta alla reserver då han är känd för att göra just det. Några spelare som kommer att vila som Campbell och Bothroyd. Clint Hill är avstängd.

Rochdale har fått en dålig start på säsongen och frågan många ställer sig är om laget kommer att klarar av att hålla sig kvar i League One denna säsong. Man tappade sin tränare vilket inte var till det positiva för laget och man ligger i botten av League One nu. I Cupen för man heller inte ha så mycket att hämta. Trotman är avstängd.

QPR har tillräckligt med bra spelare i laget för att kunna lufta ett par reserver och ändå har en bra chans att avancera i Cupen. Jag tror nog att Warnock vill att QPR ska avancera något steg till i Cupen och man lägger sig nog inte i första taget. Ettan känns stabil och åker med på kupongen idag.

Lycka till.